Värmdal & Traktor­service får igenom fler affärer med hjälp av leasing

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

Värmdal & Traktorservice AB är en sammanslagning av två ledande företag i Närke, Värmland, Dalsland och Bohuslän, som sedan 1946 har bedrivit försäljning och service av John Deeres maskinprogram.

En finansieringspartner som hjälper till att få igenom fler affärer

Värmdal & Traktorservice säljer maskiner och redskap inom jordbrukssektorn, men i de fallen som deras bank gav slutkunden avslag på deras låneansökan gick affären i stöpet. Därför behövde Värmdal & Traktorservice AB ytterligare en finansieringspartner som kan hjälpa dem att få igenom fler affärer.

Nordic finance är ett komplement till banken

Nordic Finance fungerar som ett komplement till Värmdal & Traktorservice AB:s primära bank. Vid avslag på bankens automatiserade låneansökanprocess får deras kunder en andra chans hos Nordic Finance. Vi tar då kontakt med slutkunden för att få en djupare förståelse för dennes affärsidé och våra finansieringsexperter kan med hjälp av en personlig genomgång komma fram till varför låneansökan trots allt är värd att bevilja.

Värmdal & traktorservice får igenom fler affärer

Tack vare Nordic Finance får Värmdal & Traktorservice AB igenom fler affärer. Genom att vi kliver in och sköter dialogen med våra finansieringspartners slipper dessutom Värmdal & Traktorservice AB ödsla tid på detta och kan istället ägna sig åt sin huvudsyssla – att sälja maskiner.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.