transport

Med finansiering via Nordic Finance kan ditt företag alltid ha en modern och väl fungerande fordons- eller maskinpark, samtidigt som verksamheten behåller sin likviditet.

Rätt fordon, ekonomi och miljö

Vi kan din bransch och vår ambition är att ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas nå en effektiv drift med rätt fordon och transportutrustning. Förutom att vi hjälper dig att skapa en bra transportekonomi bidrar dina moderna fordon till att skapa en bättre miljö. Våra finansieringslösningar inom transportområdet är viktiga för att ditt företag ska kunna stå sig i konkurrensen.

Vi på Nordic Finance anpassar finansieringslösningen tillsammans med dig så det matchar er investering, ert uppdrag, era körtimmar och mil. Det gör att det är enkelt för er att driva verksamheten och att alltid ha en modern och väl fungerande fordons- eller maskinpark. Oavsett finansieringsform, leasing eller hyra, så får du ett enkelt upplägg och en överskådlig betalplan, som gör det lätt för dig att budgetera både månadskostnad och likviditet för investeringen. Fordonet eller maskinen används som säkerhet. Det betyder att du kan behålla ditt rörelsekapital och får större handlingsfrihet om fler affärsmöjligheter skulle dyka upp. Vid finansiering av större pickuper och lastbilar är hela momsen avdragsgill. För personbilar och mindre pickuper får halva momsen dras av om du väljer leasing.

Exempel på finansiering inom Transport:

Lastbilar, släp

Bussar

Arbetsfordon

Personbilar