Trainee på Nordic Finance

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges snabbast växande finansbolag och leda arbetet inom försäljning och marknad? Då kan denna traineetjänst på Nordic Finance passa just dig!

Vad ska du göra?

I rollen som trainee hos oss kommer du få en generell utbildning inom Nordic Finance där du får en bred och grundläggande kompetens om vår bransch och Nordic Finance i synnerhet. Traineeprogrammet pågår under 4-6 månader och under den tiden kommer du att sitta på alla avdelningar. Under traineeprogrammets gång hinner du få en bred kompetens om bolaget som i sin tur leder till en bra bild av affärsflödet oavsett om du i slutändan sitter på Operations eller Sales.

Du kommer bland annat arbeta inom:

  • Sales
  • Credit
  • Operations
  • Marketing

Vem är du?

Vi söker dig som är mellan 20-26 år som är driven och positiv.  Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för vår affär och branschen överlag. Som person tycker du om att lära dig nya saker och utvecklas i din arbetsroll. Meriterande om du har en akademisk bakgrund och är praktiskt lagd.

Vilka är vi?

Nordic Finance erbjuder kunder att kunna uppfylla sina drömmar med hjälp av finansiering – via leasing och hyra. Vår målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar. Nordic Finance är ett av Sveriges snabbaste växande finansföretag och nu växlar vi upp ytterligare och söker en driven medarbetare till vårt team.  Idag är vi 32 anställda och sitter centralt i Stockholm och Göteborg med filial i Helsingfors.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 januari. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Välkommen med din ansökan och ta möjligheten att bli en del av vår framgång. Skicka in ditt personliga brev och CV till hr@nordicfinance.com senast 15 januari. Har du frågor kring tjänsten, tveka inte att höra av dig till mig på 0733 590 851.