Säljsupport

Är du kundinriktad och motiveras av att tillsammans med ditt team nå bolagets säljmål? Vill du vara med och bli en del av våra nya säljorganisation? Trivs du i en roll där ditt engagemang och arbete är en del av affären och Nordic Finance resa framåt? Nu letar Nordic Finance efter nästa stjärna till vårt växande team.

Vad ska du göra?

I rollen som Säljsupport kommer du att ha fokus att supportera våra säljare med följande:

  • Skicka ut avtaladokument
  • Driva in avtalsdokument från kunder och leverantörer
  • Dagligt kontakt med kunder, leverantören och kollegor
  • Arbeta i affärssystemet SalesForce

Vem är du?

Vi söker dig som är kundinriktad och strukturerad med tidigare erfarenhet från bank eller finans, gärna från sälj eller adminstration. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundsupport och att arbeta i affärssystem. Vad menas med detta?

Som person är du van att ta ansvar och kan arbeta strukturerat och gillar jobba med en roll som  har en variation av arbetsuppgifter. Vi söker dig som är noggrann, flexibel, ordningsam, social, lagspelare som sätter kunden i största fokus, har telefonvana och är orädd. Du är trygg i dig själv, prestigelös och är inte rädd för att ta egna initiativ samt är van att driva ditt eget arbete framåt.

Du är organiserad men samtidigt flexibel och öppen för nya uppgifter, arbetet är både högt och lågt Självklart är du serviceminded ut i fingerspetsarna och trivs när du får leverera service i världsklass. Du är en teamspelare med ett inre driv och trivs i hög tempomiljö.

Kompetenskrav

  • Du har ett par års arbetslivserfarenhet
  • Är duktig på att skapa förtroende och bygga kundlojalitet
  • Är en lagspelare som bidrar med god stämning och samarbetsanda
  • Tidigare erfarenhet av affärssystemet SalesForce är meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom bank- eller finanssektorn är meriterande
  • Meriterande med annat nordiskt språk

Vilka är vi?

Nordic Finance erbjuder kunder att kunna uppfylla sina drömmar med hjälp av finansiering – via leasing och hyra. Vår målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar. Nordic Finance är ett av Sveriges snabbaste växande finansföretag och nu växlar vi upp ytterligare och söker en driven medarbetare till vårt team.

Idag är vi 30+ anställda och sitter centralt i Stockholm och Göteborg med filial i Helsingfors.

Start

Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan och ta möjligheten att bli en del av vår framgång. Skicka in ditt personliga brev och CV till hr@nordicfinance.com så snart som möjligt, då urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten, tveka inte att höra av dig på 073-359 08 51.