Förändringsledare

Är du en driven projektledare som är van att leda förändringsarbete och trivs i en flexibel miljö? Är du van att leda projekt som lika gärna kan vara IT-relaterade som verksamhetsrelaterade? Skulle du trivas i en roll där ditt engagemang och arbete blir en del av affären och Nordic Finance resa framåt?

Om rollen
Om du triggas av frågorna ovan tror vi att du kommer att trivas i rollen. Som förändringsledare kommer du leda en mängd olika aktiviteter och projekt.

Projekten kan vara såväl IT-relaterade som verksamhetsrelaterade men är oftast en mix av båda delar. Som exempel kan nämnas att agera som beställarstöd till verksamheten, driva kravarbete, ta fram underlag för upphandling/utveckling samt ansvara för kvalitetsarbete. En annan viktigt del är att utforma och implementera processer i samband med nya eller förändrade IT-lösningar.

Vem är du? 
Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare med stort leveransfokus. Du ser inga problem med att driva flera parallella projekt samtidigt. Du är väl förtrogen med kravarbete och har erfarenhet av processutveckling. Du trivs i rollen som workshopledare.

Du är en pragmatisk, kommunikativ person med mycket driv och stor förmåga att engagera din omgivning. Du är trygg i dig själv, prestigelös och är inte rädd för att ta egna initiativ som driver ditt arbete framåt.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet som förändringsledare
  • Erfarenhet som projektledare avseende IT-projekt
  • Erfarenhet som workshopledare
  • Erfarenhet av att driva kravarbete
  • Erfarenhet av att koordinera/styra leverantörer
  • Erfarenhet av processutveckling

Vi ser gärna att du har kommit i kontakt med olika typer av verksamheter, gärna som konsult.

Vilka är vi? 
Nordic Finance erbjuder kunder att kunna uppfylla sina drömmar med hjälp av finansiering – via leasing och hyra. Vår målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar. Nordic Finance är ett av Sveriges snabbaste växande finansföretag och nu växlar vi upp och söker ytterligare en driven medarbetare till vårt team.

Idag är vi 35 anställda och sitter centralt i Stockholm. Vi har även kontor i Göteborg och Helsingfors. Som anställd hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang. Vår kultur drivs av öppenhet, prestigelöshet och omtanke.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar NordicFinance med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Margareta Strandbacke margareta.strandbacke@dfind.se mobil 0725-222275 eller Thomas Bergström thomas.bergstrom@dfind.se mobil 0725-362717. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Vi välkomnar din ansökan senast 2019-01- 20.