Inbjudan till frukostseminarium 29:e November

Så ökar du din försäljningen i ekonomiskt osäkra tider

Välkommen till årets viktigaste frukostseminarium med Adviser Parner och Nordic Finance

Många upplever svängningar på marknaden just nu. När konjunkturförändringar sker upphör inte affärer – men det sker färre. Då är det avgörande att ha rätt strategi och verktyg för att navigera framåt och positionera sig som den ledande aktören för de affärer som fortfarande genomförs. Under en timme går vi igenom hur du kan stärka din säljorganisation och fortsätta växa i osäkra tider. 

Henrik Henriksson, specialist på säljexpansion, coachar dagligen näringslivsledare. Han kommer att presentera praktiska lösningar och metoder som direkt kan implementeras i din verksamhet.

  • Få insikt i hur man identifierar och kapitaliserar på de affärsmöjligheter som fortfarande finns tillgängliga i osäkra tider.
  • Få konkreta verktyg som hjälper din organisation öka försäljningen nutidens utmanande marknad. 
  • Nätverka med branchkollegor och utbyt erfarenheter. 

Om Adviser Partner

Adviser Partner är specialister på försäljningsutveckling. Sedan 2002 har de rådgivit och utbildat tiotusentals VD:ar och säljcefer med målet att uppnå större och lönsammare resultat. Under det senaste året har de löpande coachat vår säljorganisation på Nordic Finance. Vi ser en stor fördel i att dela denna värdefulla kunskap med några av våra nyckelpartners.

Om Nordic Finance

Nordic Finance är branschledande inom företagsfinansiering i Sverige. Vi har genom osäkra konjunkturer vuxit våra marknadsandelar. Oscar De Gysser, säljchef på Nordic Finance, berättar hur värdet av vårt samarbete ökar när konjunkturerna svänger.

Datum: 29:e November

Tid: 07:30 - 09:00 (frukost 07:30 - 08:00 och presentation 08:00 - 09:00)

Plats: Biblioteksgatan 29 i Stockholm, Nordic Finance lokalkontor i Göteborg, Sundsvall, Malmö, Jönköping och digitalt via Teams

Väkommen!