Så ökade NK Lastvagnar sin försäljning av transportfordon

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

NK Lastvagnar är en leverantör som säljer transportfordon, främst lastbilar och släpvagnar. Deras kunder är framför allt åkerier och andra speditionsbolag som behöver köpa fordon som kan användas för att transportera saker.

Behov

Att köpa ett transportfordon är en stor utgiftspost och att betala hela summan direkt försämrar likviditeten för NK Lastvagnars slutkunder. Därför fanns ett behov av en finansieringslösning att erbjuda kunderna så att de istället kan möta sina utgifter i takt med att de får intäkter.

Lösning

Nordic Finance erbjuder en leasinglösning till NK Lastvagnars kunder. Tack vare den expertkunskap som Nordic Finance besitter om finansiering av transportfordon så kan unika finansieringslösningar skräddarsys utifrån kundens behov och situation. Bland annat innefattar leasingavtalet ett restvärde som är anpassat utifrån åldern på objektet och vilken typ av körningar som kunden har, för att på så sätt möta finanseringsbehovet på bästa sätt.

Affärsnytta

NK Lastvagnar får igenom fler affärer och sparar dessutom tid tack vare att Nordic Finance är experter på transportbranschen och kan ta över ansvaret för affären. Samtidigt skapas ökad kundnöjdhet då företagskunderna kan erbjudas skräddarsydda finansieringslösningar utifrån deras unika situation.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.