Så förenklar du redovisningen av leasingavtal

Redovisningen av leasingavtal är ofta en krävande uppgift, med komplexa regler, ständigt ändrade villkor och höga krav från revisorer. Vårt mål är att göra denna process smidigare och mindre tidskrävande för våra kunder, så att de kan fokusera på sina kärnverksamheter istället.
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

Kostnadseffektivisera och automatisera redovisningen av leasingavtal med Leasify 

Redovisningen av leasingavtal är ofta en krävande uppgift, med komplexa regler, ständigt ändrade villkor och höga krav från revisorer. Vårt mål är att göra denna process smidigare och mindre tidskrävande för våra kunder, så att de kan fokusera på sina kärnverksamheter istället. För att uppnå detta har vi startat ett samarbete med Leasify, en ledande aktör inom området leasingavtalshantering. Så att du kan förenkla redovsiningen av dina leasingavtal.

Leasifys tjänst gör redovisningen av leasingavtal kostnadseffektiv och automatiserad. Med Leasifys tjänst kan du med några knapptryck rapportera korrekt och enkelt enligt IFRS 16 och K3 och få full kontroll på företagets avtal. Tjänsten hjälper dig att minimera det manuella arbetet och personberoendet och minskar därmed riskerna för kostsamma revisioner i avtalsdelen i bokföringen. Så att du kan fokusera på att driva ditt företag utan oro för komplexa regler och revisioner. På så sätt förenklar du redovisningen av ditt leasingavtal. 

Leasifys tjänst
  • är enkel att förstå, lära sig och använda
  • hanterar redovisning enligt IFRS 16 och K3 snabbt
  • gör de relevanta uträkningarna åt dig
  • hjälper dig att redovisa korrekt
  • ger dig kunskap, kontroll och trygghet

Besök Leasifys hemsida för att läsa mer om tjänsten och boka en kostnadsfri demo Läs mer om hur leasingprocessen fungerar, beräkna din månadskostnad eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.