Vi vill att du ska lyckas

Vår huvuduppgift är att vara snabba, flexibla och ta hänsyn till varje kunds unika förutsättningar.

Vi vill att du ska lyckas

Nordic Finance är branschledande inom företagsfinansiering i Sverige. Vi är ett snabbväxande, dynamiskt företag som utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt att lösa leasingfinansiering.

Vår affär i siffror

Vi bistår små och medelstora företag med allt från mer komplexa finansieringar till större volymer av finansiell leasing eller hyresavtal. Under åren har vi hjälpt mer än 5 500 kunder med investeringar för över 4 miljarder kronor. Över 4 000 leverantörer har vi samarbetat med under dessa år, varav 900 på en regelbunden basis.

 

4mdkr

Investeringar i SEK

4,500

Leverantörer

6,000

Unika slutkunder

Vi finns här för dig

Nordic Finance ger små och medelstora företag möjlighet att växa genom rätt finansiering, oavsett om det gäller finansiell leasing eller hyra.

Våra experter utgår nämligen alltid från ditt företags unika förutsättningar när vi tar fram en passande finansieringslösning. Vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en komplexare affär eller en annan unik situation. Inget företag är det andra likt och vi är lyhörda inför just dina behov.

 

Din dröm, din passion & din vision är viktig för oss.
Vi vill att du ska lyckas.

Kenny Cross, VD

Extra bra kreditvillkor genom EIF

Genom ett samarbete med EU och Europeiska investeringsfonden (EIF) kan vi nu säga ja till ännu fler företag. Vi är det första svenska finansbolaget att kunna erbjuda leasing genom EU och EIF’s mikrogarantiprogram. Syftet är att kunna hjälpa fler småföretagare med sina investeringar till extra bra kreditvillkor. 

Programmet riktar sig särskilt till företag i uppstarts- eller tillväxtfas, till kvinnliga entreprenörer och enskilda firmor. Det finansierade beloppet kan uppgå till 250 000 kr per avtal och 500 000 kr per kund.

 

Vill du arbeta hos Nordic Finance?

Vi erbjuder en positiv och stimulerande arbetsmiljö med högt i tak och en skön stämning. Vi är alltid intresserade av att förstärka våra team med engagerade och härliga personligheter. Vi ser fram emot att höra från dig!