Om oss

Nordic Finance är branschledande inom företagsfinansiering. Oavsett om du vill hyra eller leasa något nytt eller begagnat så hjälper vi ditt företag.

Vi kan komplexa affärer

Nordic Finance startades 2007 av Tony Kirmo och Christian Hanson, båda med en gedigen erfarenhet av finansmarknaden och en dröm om att skapa ett ledande europeiskt finansieringsbolag.

Idag är Nordic Finance branschledande i Sverige. Vi är ett snabbväxande, dynamiskt företag som utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt att lösa leasingfinansiering. Medan banker fortfarande är relativt långsamma med utdragna, manuella processer för lånebeviljande så har vi gjort det till vår huvuduppgift att vara snabba, flexibla och ta hänsyn till varje kunds unika förutsättningar. Vi är dessutom experter på komplexa affärer av olika slag, exempelvis:

  • Valutaaffär – när du köper utrustning utomlands
  • Delleverans – när leveransen sker i flera steg
  • Förskott – när leverantören önskar förskottsbetalning
  • Registrerade fordon – vid köp av registrerade fordon

”Vår huvuduppgift är att vara snabba, flexibla och ta hänsyn till varje kunds unika förutsättningar.”

Vår affär i siffror

Vi bistår små och medelstora företag med allt från mer komplexa finansieringar till större volymer av finansiell leasing eller hyresavtal. Under åren har vi hjälpt mer än 5 500 kunder med investeringar för över 3 miljarder kronor. Över 4 000 leverantörer har vi samarbetat med under dessa år, varav 900 på en regelbunden basis.
3

Investeringar i SEK

4000

Leverantörer

5500

Unika slutkunder

Vår vision framåt

Vi har tagit sikte på framtiden och vill bli den självklara partnern för finansieringslösningar för små och medelstora företag i Norden, men också den största digitala plattformen för objektfinansiering. Målet är att göra en förflyttning mot att bli mer digitala när det är möjligt, men givetvis förbli kundcentrerade där den personliga relationen med dig är i fokus.

”Din dröm, din vision är viktig för oss. Vi vill att du ska lyckas.”

Det gör vi genom att koncentrera oss på det vi kan bäst: finansiering. Genom att finansiera ditt företag hjälper vi dig att förverkliga din dröm.

Kontakta oss

Hos oss finns ett glatt gäng medarbetare. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, är intresserad av att diskutera finansieringslösningar eller vill du arbeta hos Nordic Finance?
Vi erbjuder en positiv och stimulerande arbetsmiljö med högt i tak och en skön stämning. Vi är alltid intresserade av att förstärka våra team med engagerade och härliga personligheter kolla in vår karriärsida. Vi ser fram emot att höra från dig!