Marknadspraktikant

Vi letar efter en ny stjärna till vårt huvudkontor i Stockholm!

Om bolaget

Nordic Finance är ett innovativt företag och en utmanare i finansbranschen som ger små och medelstora företag möjlighet att växa genom finansiering. Vi fokuserar på flexibilitet, snabbhet och tar hänsyn till varje kunds unika förutsättning. Vi består av en härlig samling av människor med olika intressen och spännande yrkesroller. Det som binder oss samman är vår vilja att hjälpa företagare att växa och nå sina mål. Vi tror på det personliga mötet och värnar lika mycket om våra kunder som medarbetare. Hos oss kan du vara dig själv, för vi är övertygade om att rätt medarbetare på rätt position är nyckeln till en trivsam och utvecklande arbetsplats.

Vi är idag 45 anställda med huvudkontor i Stockholm men vi finns även representerade i Göteborg, Malmö, Jönköping och Sundsvall.

Vill du göra skillnad och trivs i en vänlig och dynamisk miljö – då passar vi tillsammans!

 

Om rollen

Vi söker nu en praktikant till vår marknadsavdelning med placering i Stockholm. Som praktikant hos oss kommer du få arbeta med digital marknadsföring. Viktigast av allt är att du är nyfiken på ”learning by doing” och är full av initiativ. Vi hoppas att du inte är rädd för att hugga tag med allt ifrån SEO, sociala medier och content-skapande.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Planera och skapa kampanjer för Meta och Linkedin

• Skapa innehåll till vår hemsida och arbeta med SEO

• Planera och skapa email-kampanjer

 

Vi erbjuder: 

• Arbete i en varierande roll med stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter

• Ett engagerat gäng kollegor och stöttande handledare

• En arbetsplats som värdesätter hög arbetsglädje och ansvarstagande

• Möjlighet till anställning efter avslutat praktik  

Startiden för praktiken är flexibel. Krav är att praktiken är en del av en utbildning och att du är flytande i svenska.  

Ansökan

Skicka in din ansökan nedan och mejla även ditt CV till cecilia.lindquist@nordicfinance.com. Har du frågor kring tjänsten, tveka inte att höra av dig till Cecilia Lindquist på 076 061 03 64.