OKQ8 lanserar SunDay och väljer Nordic Finance som finanspartner

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

OKQ8 lanserar SunDay och väljer Nordic Finance som finanspartner

Vi är glada och stolta att informera om vårt senaste partnerskap med OKQ8 och deras satsning SunDay – en helhetslösning inom hållbar energi för fastighetsägare och företag. Vi på Nordic Finance har länge varit engagerade i att möjliggöra förnybara energiprojekt genom leasing. Med detta samarbete kan vi möjliggöra ännu fler satsningar.

”Vi är glada över att samarbeta med OKQ8 och SunDay för att möjliggöra en grönare energiförbrukning för fler. Tillsammans kommer vi att göra det enklare för fastighetsägare och företag att investera i solceller och laddningsinfrastruktur utan att belasta sin likviditet ”

Kenny Cross, VD, Nordic Finance

OKQ8 SunDay: En nyckelaktör inom hållbar energi 

Med stöd från KP Energy har OKQ8 lanserat SunDay, en spännande satsning på hållbar och förnybar energi. SunDay är specialister på solceller, elbilsladdning och energilagring och riktar sig till fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar.

Den ökade användningen av eldrivna fordon har skapat ett växande behov av laddinfrastruktur. Solceller, elbilsladdning och energilagring är tjänster som hjälper fastighetsägare, kommuner och företag att producera och lagra sin egen el. Detta bidrar inte bara till att minska sitt klimatavtryck utan gör det också möjligt att uppfylla ambitiösa klimatmål.

Vi på Nordic Finance har hjälpt många företag att leasa förnybara investeringar inom energieffektivitet och produktion, inklusive solceller och laddstationer. 

”Vi har länge varit engagerade i att möjliggöra förnybara energiprojekt genom leasing. Med detta samarbete kan vi möjliggöra ännu fler satsningar.”

– Mats Westergård, Head of Business Development, Nordic Finance

Samarbete för en grönare framtid

Tillsammans med SunDay kommer vi att göra det möjligt för fler fastighetsägare och företag att installera laddningsstationer och solceller. Med vårt leasingalternativ behöver de inte oroa sig för påverkan på balansräkningen, kreditvärdigheten eller likviditeten. Det blir enkelt att investera i en hållbar framtid utan att kompromissa med förmågan att täcka löpande kostnader.

Vårt partnerskap med OKQ8 SunDay är ett steg framåt till en grönare och mer hållbar energiförbrukning för alla.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi tillsammans kan forma en grönare framtid för dig och din verksamhet. Eller läs mer om SunDay. 

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.