Ny utesäljare på Nordic Finance

Innesäljaren Sofie Svedberg tar vid årsskiftet ett nytt kliv i karriären och blir utesäljare hos Nordic Finance. En förändring som hon tycker blir både lärorik och spännande!

När Sofie för 1,5 år sedan började arbeta på Nordic Finance hade hon inte stor erfarenhet av försäljning. Chansen till goda utvecklingsmöjligheter gjorde dock att hon tackade ja till jobbet.

–          Min chef har alltid varit noga med att alla anställda ständigt utvecklas. Vill man lära sig mer om ett område finns väldigt stora möjligheter till det, säger Sofie.

Sofie blev nyligen erbjuden tjänsten som utesäljare, vilket innebär att hon kommer att få träffa kunder och leverantörer fysiskt för att på så sätt bygga relationer. Det blir en roll som skiljer sig mot hur hon jobbar idag.

–          Jag tror att jag kommer kunna dra nytta av mina erfarenheter som innesäljare och applicera dem i min nya roll. Mina förväntningar är att jag ska utvecklas ännu mer som säljare och jag ser det här steget som en stor utmaning, menar Sofie.

Nordic Finance befinner sig just nu i en expanderingsfas och söker fler utesäljare till både Göteborg och Stockholm. Att arbeta som utesäljare kräver ett genuint intresse för affärer, ett bra ordningssinne och en vilja att utvecklas i sin yrkesroll.

–          Söker man ett jobb hos oss erbjuds man en bra sammanhållning kollegor emellan samt frihet under ansvar vilket jag tror många uppskattar, säger Sofie.

Är du intresserad av Nordic Finance lediga tjänster som utesäljare kan du läsa mer och ansöka här: https://nordicfinance.com/karriar/