Checkout-lösning för leasing är här

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

Nu kan våra leverantörer erbjuda leasing via Nordic Finance i sin checkout

Vi är glada att meddela att våra leverantörer som driver E-handel nu kan erbjuda en smidig och flexibel checkout-lösning till sina kunder som inkluderar leasing via Nordic Finance.

Den nya checkout-lösningen gör det möjligt för våra leverantörer att erbjuda sina kunder ännu fler valmöjligheter direkt i kassan. Oavsett om det är faktura, kortbetalning eller leasing som passar bäst. Detta skapar en smidigare köpupplevelse och mindre manuell handpåläggning för leverantörerna.

Samarbete med Briqpay

Vi samarbetar med Briqpay som gjort det möjligt för oss att erbjuda en komplett checkout-process som kan anpassas efter våra leverantörers och deras kunders behov. Det spelar ingen roll vilka betalsätt ni vill erbjuda era kunder online; vi kan nu göra det möjligt genom vår samarbetspartner Briqpay.

Briqpays checkout-lösning kan enkelt integreras med de flesta E-handelsplattformar genom API eller användning av färdiga moduler. Att inkludera Nordic Finance som ett betalsätt i er E-handel är enkelt och kan anpassas efter era önskemål.

Fördelarna med leasing direkt i kassan 

Genom att använda Briqpays checkout får ni full kontroll över era betalningsflöden och möjligheten att erbjuda relevanta betalsätt oavsett var i världen ni vill sälja era produkter. Det ger er flexibilitet att anpassa er betalningsstruktur och växa på en global skala.

Det nya betalsättet med leasing gör att e-handlare kan erbjuda sina kunder ännu ett betalningsalternativ. Företag som handlar hos er får större valfrihet och kan välja det betalsätt som passar dem bäst.

Enkelt att komma igång

För att komma igång med att erbjuda leasing som betalningsalternativ i er E-handel tecknar ni ett avtal med Briqpay. Oavsett om ni redan använder Nordic Finance som betalsätt eller inte, kan ni enkelt aktivera det via Briqpay och anpassa det efter era behov.

Så, om ni vill förbättra kundupplevelsen, öka försäljningen och minska det manuella arbetet och erbjuda ännu fler betalningsalternativ till era kunder, kan ni utforska vår nya checkout-lösning med leasing via Briqpay. 

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.