Med leasing möter Input interiör kundens behov

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med kunder inom såväl näringslivet som offentlig sektor.

Behov

Input interiör vägleder sina kunder till behovsanpassade och genomtänkta inredningslösningar och ligger i framkant genom att erbjuda marknadens bredaste sortiment av inredning, god service och ett unikt tjänsteutbud till bra pris. För att möta sina kunders behov och förväntningar såg, och ser än idag, Input interiör leasing som ett bra finansieringsalternativ som tillför värde för många av deras kunder.

Lösning

Input interiör inledde ett samarbete med Nordic Finance 2014 för att kunna erbjuda sina kunder flexibla finansieringslösningar till en månadskostnad. På så sätt blir investeringen i inredningen en löpande driftskostnad och kunden slipper att binda det egna kapitalet.

Samarbetet med Nordic Finance gör det möjligt för Input interiör att agera proaktivt och erbjuda sina kunder smidiga lösningar i en föränderlig omvärld. Under Coronapandemin kunde de till exempel erbjuda sina kunder ett leasingpaket med ett höj- och sänkbart skrivbord samt en arbetsstol så att kundernas anställda kan arbeta ergonomiskt hemifrån.

Affärsnytta

Nordic Finance hjälper Input interiör att möta sina kunders behov och bidrar på så sätt till att stärka det totala kunderbjudandet där flexibilitet och skräddarsydda lösningar är en viktig del.

Relaterade inlägg

Upptäck fördelarna med att leasa begagnat

Upptäck fördelarna med att leasa begagnat

Att välja leasing har blivit allt mer populärt, och med goda skäl. Leasing möjliggör företag att dra nytta av nödvändig utrustning utan att binda upp kapital. I denna artikel ska vi utforska en särskilt smart aspekt av leasingvärlden – leasing av begagnade maskiner.

Läs Mer »
Två av de populäraste

Guiden – skillnader mellan företagsleasing och avbetalning

Nu när räntorna stiger är det viktigt att lägga lite extra omsorg på dina investeringsbeslut och det finns goda skäl att vara extra rädd om likviditeten. Två av de mest populära finansieringsalternativen idag är företagsleasing och avbetalning. Det är viktigt att förstå skillnaderna mellan dem för att göra det bästa valet för ditt företag.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.