Med leasing möter Input interiör kundens behov

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med kunder inom såväl näringslivet som offentlig sektor.

Behov

Input interiör vägleder sina kunder till behovsanpassade och genomtänkta inredningslösningar och ligger i framkant genom att erbjuda marknadens bredaste sortiment av inredning, god service och ett unikt tjänsteutbud till bra pris. För att möta sina kunders behov och förväntningar såg, och ser än idag, Input interiör leasing som ett bra finansieringsalternativ som tillför värde för många av deras kunder.

Lösning

Input interiör inledde ett samarbete med Nordic Finance 2014 för att kunna erbjuda sina kunder flexibla finansieringslösningar till en månadskostnad. På så sätt blir investeringen i inredningen en löpande driftskostnad och kunden slipper att binda det egna kapitalet.

Samarbetet med Nordic Finance gör det möjligt för Input interiör att agera proaktivt och erbjuda sina kunder smidiga lösningar i en föränderlig omvärld. Under Coronapandemin kunde de till exempel erbjuda sina kunder ett leasingpaket med ett höj- och sänkbart skrivbord samt en arbetsstol så att kundernas anställda kan arbeta ergonomiskt hemifrån.

Affärsnytta

Nordic Finance hjälper Input interiör att möta sina kunders behov och bidrar på så sätt till att stärka det totala kunderbjudandet där flexibilitet och skräddarsydda lösningar är en viktig del.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.