Linn tänker långsiktigt

Linn tänker långsiktigt

Efter Halvvasan har vår marknadskoordinator Linn Spanne-Eriksson satt fokus på Halvvättern och Vansbro Halvsim i sommar. ”Överlag känner jag mig starkare både fysiskt och mentalt tack vare mina nya träningsvanor. Jag har också fortfarande en positiv känsla efter att ha klarat av Halvvasan”, säger Linn. På grund av mycket arbete har Linn fått tänka om lite mentalt. Istället för hårda gympass ligger fokus på att må bra genom att fokusera på långa promenader, äta bra och få så mycket sömn som möjligt. Men med tanke på att nästa utmaning är i juni känner Linn lugnet. ”Jag fokuserar på att må bra och inte sätta för stor press på mig själv, jag vet att jag kommer att hinna förbereda mig ändå. Jag känner mig mycket starkare i kroppen nu jämfört med förra året vid samma tid. Att jag mår bra kan jag även se när jag ser mig själv i spegeln”, säger Linn med ett skratt.