Din självklara finansierings­­partner

Med oss som säljfinansieringspartner kan du som är leverantör slutföra fler affärer, dina kunder blir nöjdare och du sparar dessutom värdefull tid.

Så kan vi hjälpa dig

Är du leverantör med utrustning, maskiner eller inventarier till salu? Då kan du tjäna på ett samarbete med oss. Det finns många fördelar med att ha Nordic Finance som partner för dina kunders finansieringar:

Vi tar dialogen med kunden

Vi besitter expertkunskap om din bransch och fungerar som en rådgivare för din kund. För oss är den personliga kontakten viktig och genom en direkt dialog med din kund kan vi ge experthjälp utifrån dennes unika situation. Därmed minskar risken för att din kund i slutändan skalar ner köpet på grund av likviditetsbrist eller låneavslag, och du får samtidigtnöjdare kunder.

Större chans att bevilja kredit

Flera olika kreditbord

Vi har en unik finansieringsstruktur med flera kreditbord och banker. Därmed kan dina potentiella köpare ha ett större engagemang hos oss och även göra större affärer med dig som leverantör, istället för att ha nått maxtaket efter första investeringen. Vi kan även erbjuda flexibla leasingvillkor och olika prismodeller baserade på volym och eller riskbaserad nivå.

Säkrare och smidigare betalning

För att få igenom en finansiering krävs en hel del jobb; allt från att förstå syftet med köpet till att begära in dokumentation som bokslut. Genom att vi sköter allt detta sparar du in tid och kan ägna dig åt det du verkligen brinner för – att sälja. Dessutom är det vi som är ansvariga för betalningen, så du slipper oroa dig för att dina kunder inte betalar i tid.

Så går det till

1

En potentiell köpare är intresserad av ett objekt, du kontaktar då oss och skickar över offerten.

2

Vi tar kontakt med köparen, berättar om hur finansieringen går till och tar fram förslag på lämplig finansieringslösning.

3

Vi gör en kreditbedömning och när den är godkänd hjälper vi kunden att lösa finansieringen på önskat sätt.

4

Du får betalt av oss och kommer överens med kunden om hur leveransen sker.

Du tjänar på vårt samarbete

  • Chansen att få dina affärer i hamn ökar.
  • Din kund kan göra större och fler affärer med dig.
  • Vi är experter på din bransch och kan ge välgrundade råd.
  • Du slipper lägga tid på administrationen.
  • Vi tar ansvar för hela leasingprocessen, från start till slut.

Lär känna en av våra partners: Kraftpojkarna

Kraftpojkarna är en av Sveriges ledande distributörer av förnybara energilösningar. Samarbetet med Nordic Finance gör det enklare för företag att ta steget till att investera i hållbar energi.

”Vårt samarbete med Nordic finance innebär väldigt många fördelar för både företagen som investerar men också för de återförsäljare vi jobbar med. Med en finansieringslösning så kommer vi kunna dela upp betalningarna över tid och redan år ett se en potentiell vinning från din egen anläggning.”

Albin Hallström
CMO Kraftpojkarna

Intresserad att bli säljfinansieringspartner?

Vill du veta mer om vad det innebär att bli partner? Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret.