Kenny firar 1 år som VD och ger ett golftips för sommarens alla rundor. 

Nu har jag varit VD i mer än ett år. När jag klev på så påbörjade vi en satsning mot nya Nordic Finance. 

Som tidigare spelare på Europatouren, Asien touren, Australien och Challenger touren och SM-Guld vinnare i Golf plockar jag självklart med mig mycket från min tid som proffs in i arbetslivet. 

Det jag tänker mest på är att vi hade 29 svenska golfspelare på Europatouren från ett land som har vinter mestadels av året. Nyckeln tror jag framförallt var att alla som var proffs var med i landslaget. Att få till en kollektiv känsla i en individuell sport var mycket av vår framgång då. Miljön blev väldigt trygg. 

Och det är precis det vi försöker skapa här på Nordic Finance. Vi försöker anställa individuella proffs som jobbar tillsammans mot ett mål. Gärna personer med ett förflutet som idrottsproffs, som klarar av att sätta mål, och systematiskt arbeta för att nå de. 

Och det märks, vi gör fler affärer och hela 72 % av våra kunder säger att de är nöjda med oss. 

Det finns självklart saker vi behöver jobba på, men vi känner att vi har ett riktigt bra erbjudande och en fantastisk personal som är redo att möjliggöra för våra kunder att bygga sina bolag och framförallt skapa nya arbetstillfällen för dem.

Om jag avslutningsvis ska skicka med ett golftips som gör dig till en bättre golfare i sommar:

Lär dig sikta innan du lär dig att svinga. Många kan slå bollen långt men det är inte lika många som kan slå den dit de tänkt sig. 

Glad sommar! 

Share the Post:

Relaterade inlägg

Case 7A Sevena AB

Flera kreditbord bakom nytt kontorshotell för 7A Sevena AB 7A Sevena AB bedriver kontor- och konferensanläggningar på fyra adresser i

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad din investering kostar att leasa.