Vi växer – bli en av oss!

Vi brinner för att hjälpa företagare förverkliga sina drömmar. Hos oss på Nordic Finance kan våra medarbetare känna att de verkligen gör skillnad. Nu växer vi och utökar vår Nordic Finance-familj med fler passionerade medarbetare. Vill du bli en av oss?

Lediga tjänster just nu

Vi består av en härlig samling unika människor med olika intressen och spännande yrkesroller. Det som binder oss samman är vår vilja att hjälpa företagare att växa och nå sina mål. Vi tror på det personliga mötet och värnar lika mycket om våra kunder som våra medarbetare. Hos oss kan du vara dig själv, för vi är övertygade om att rätt medarbetare på rätt position är nyckeln till en trivsam och utvecklande arbetsplats. Vill du göra skillnad och trivs i en vänlig, snabbväxande och dynamisk miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Är det dig vi söker?

Hittade du ingen ledig tjänst i listan ovan? Det kanske ändå är dig vi söker, vi vet det bara inte än. Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss och skulle vilja förstärka vårt glada gäng, då ser vi fram emot att höra av dig.
Välkommen att skicka in en spontansökan med CV och berätta vad just du skulle kunna bidra med.