Jonathan Hjelmåker välkomnas som ny Chief Operating Officer på Nordic Finance

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

Nordic Finance välkomnar Jonathan Hjelmåker som Chief Operating Officer för att ytterligare stärka företagets tillväxtsresa och ambition att hjälpa fler företagare med sina investeringar. 

– Det ska bli oerhört roligt att få bli en del av Nordic Finance som just nu är inne i en väldigt spännande fas. Nordic Finance är på riktigt och en otroligt viktig del av det svenska näringslivet. Jag ser fram emot att få använda mina kunskaper och erfarenheter för att stötta Sveriges entreprenörer, särskilt små- och medelstora företag och företag med behov av finansiering av hållbara energilösningar, med att växa och lyckas genom att tillhandahålla en trygg och personlig finansiering.

Jonathan kommer att leda Nordic Finance operativa arbete med bland annat teamen Kredit, Collection, AML och Backoffice. Utöver det kommer Jonathan att vara en del av Nordic Finance ledningsgrupp.

– Mitt fokus kommer bland annat att ligga på att skapa en miljö där vi har ett starkt internt samarbete, fortsätter att sätta kunden i första rummet och ser till att vi har effektiva och digitaliserade processer, säger Jonathan Hjelmåker.

Med sig in i rollen har Jonathan flera års erfarenhet av att leda och utveckla operativa team. Senast från rollen som Head of Operations på fintechbolaget Zimpler och innan dess som management- och compliancekonsult inom finansbranschen samt flertal operativa ledningsroller på Bambora och Ingenico, nuvarande Worldline.

Vi på Nordic Finance är otroligt glada över att välkomna Jonathan. Hans ankomst stärker vår tillväxtresa och cementerar vår position som en ledande aktör i branschen. Vi fortsätter att expandera inom förnybar energi och återbruk och är stolta över att ha varit bland de första finansbolagen att stödja företag i deras övergång till mer hållbar energiförbrukning. Med Jonathan ombord kommer vi att fortsätta att driva denna viktiga förändring framåt med ännu mer kraft och fokus.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.