Första etappen avklarad!

I år får vi få följa vår marknadsansvarig Linn Spanne-Eriksson och hennes nya vana att klara av en halv svensk klassiker. ”Jag har haft ryggproblem som gjort att jag fått ta några extra vilodagar”, berättar Linn. Vädret har inte varit någon större hjälp. ”Jag har inte kunnat få så många mil på skidorna som jag hoppats. Men jag har fått skiftande underlag att träna på”.

Skiftande underlag var också något som det bjöds på när Linn häromdagen genomförde halvvasan. ”Ja det var allt från vatten till is under loppet”, säger Linn ett par dagar efter loppet. ”Ska man summera loppet så gick det bra. Det var inte formen eller tekniken som var största hindret från att inte komma i mål, utmaningen var underlaget, tur att man har ett pannben som inte ger upp”, säger Linn. Vätternrundan står på tur i juni och Linn har redan börjat preparera sig. Blir det mer snö framöver kan det bli tufft för Linn att träna. Ny uppdatering om en månad.