Finansieringen av inredning för kontorshotellet 7A

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

7A Sevena AB bedriver kontor- och konferensanläggningar på fyra adresser i centrala Stockholm. I december 2019 öppnades dörrarna till 7A Posthuset mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholms Central. För att finansiera interiören i de nya lokalerna valde 7A Sevena oss på Nordic Finance som en av sina kredit partners.

Mångmiljonfinansiering i alltifrån möbler till teknisk utrustning

Den nya anläggningen ligger i gamla Centralposthuset som är ett kulturarv från 1903 signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg. I denna attraktiva byggnad hyr 7A Sevena AB 17 000 kvadratmeter av fastighetens totala yta på omkring 30 000 kvadratmeter. Här finns lokaler för både kontor och konferens som innan öppning behövde fyllas med allt från konferensmöbler, teknisk utrustning och loungemöbler – vilket krävde en mångmiljonfinansiering.

Nordic finance ett av finansieringsbolagen

7A Sevena AB använde flera olika kreditpartners för att få ihop investeringskapitalet. Nordic Finance var ett av finansieringsbolagen och eftersom vi i sin tur har tillgång till flera finansieringspartners kunde 7A Sevena AB erbjudas en större samlad limit via oss, då kreditrisken på detta sätt sprids på flera olika kreditbord.

7a Sevena AB sparade både tid och energi

Tack vare att Nordic Finance kunde hjälpa till slapp 7A Sevena AB arbetet med att på egen hand söka fler extra finansieringspartners, vilket kan ta både tid och energi. Hos Nordic Finance har 7A Sevena AB en och samma kontaktperson som sköter all administration och avtal, vilket spar värdefull tid. Vi vet dessutom hur kreditansökan ska formuleras för att möjliggöra ett beviljande och vi kan på så sätt minska risken för avslag. Kontorshotellet i 7A Posthuset kunde öppna som planerat i slutet av 2019 och har redan lockat till sig stora hyresgäster som exempelvis Svensk Fastighetsförmedling.

Har du också ett projekt i behov av finansiering? Räkna på vad det skulle kosta att hyra eller leasa kontorsmöbler här eller hör av dig till oss idag i formuläret bredvid.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.