Hyr företags­utrustning

Ibland lämpar det sig bättre att hyra istället för att leasa. Framför allt vid de tillfällen då du vill kunna byta ut utrustningen under avtalsperioden.

Hyrprocessen

Att hyra genom oss är enkelt, såhär går det till:

1. Du gör en kontaktförfrågan

Välj ett objekt du vill hyra och använd vår kalkylator för att beräkna din månadskostnad. Skicka sedan en kontaktförfrågan via formuläret och våra erfarna säljare återkommer till dig inom 48h för att skapa ett skräddarsytt finansieringsupplägg.

2. Vi fixar kreditbeslut & avtal

Vi skapar ett finanseringsupplägget och din förfrågan granskas av en handläggare som fattar ett kreditbeslut. När allt är på plats så skickar vi dig avtalshandlingar, KYC och Borgens-bilaga beroende på vilka villkor som vi kommit överens om.

3. Leverantören levererar ditt objekt

Vi skickar en beställning till leverantören, du tar emot ditt objekt och leverantören fakturerar oss. När avtalet löper ut kan du välja att förlänga, lämna tillbaka eller köpa loss ditt objekt, vi hjälper dig när det är dags!

Fördelar med att hyra

  • Att hyra är bättre om du bara behöver utrustningen under en kortare period.

  • Du kan uppgradera eller byta hyresobjekten under avtalsperioden.

  • Balansräkningen belastas inte. Därmed påverkas inte företagets långsiktiga betalningsförmåga negativt och hyreskostnaden för utrustningen är 100% avdragsgill.

  • När du hyr har du som regel inga startkostnader (ingen insats eller förskottsbetalning).

  • När hyrestiden är över lämnar du tillbaka utrustningen, förlänger hyresperioden eller hittar en köpare av utrustningen.

Kontakta oss redan idag

Så kan du få en uppskattning
direkt på vad din investering kostar att hyra.