Finansieringslösningar

Nordic Finance hjälper ditt företag med finansieringen av allt som behövs till framtidens kontor. Genom att hyra eller finansiera via leasing påverkas inte företagets likviditet vilket är viktigt i dagens osäkra läge.

Vilken finansiering passar dig bäst?

Leasing är perfekt för företag som vill investera i ny eller begagnad utrustning med högt inköpsvärde som t.ex. bilar, lastbilar, jordbruks- och entreprenadmaskiner, industrirobotar och solceller. Medan hyra är bra om du bara behöver utrustningen under en kortare period och har en snabb produktutveckling som t.ex. dator, telefon, tv och kaffemaskin.

Läs mer här om fördelar med leasing och hyra

NYHET

Nu kan vi tacka JA till fler affärer

Vi är stolta att berätta att vi, genom Europeiska investeringsfonden och EU kan ge dig som småföretagare förmånligare lånevillkor som minskar din risk kopplat till lånet. Hör av dig till oss så hjälper våra rådgivare dig!

Vi erbjuder även helhetslösningar

Står du inför att starta ett nytt företag, ska du expandera eller öppna en franchise? Då vet du säkert att det behövs en mängd olika investeringar. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning för allt din verksamhet kräver – från it-utrustning och möbler till fordon och maskiner.

I oss får du en kunnig partner att diskutera de olika investeringarna med och du sparar tid på att ha en enda kontaktyta. Vi agerar bollplank när du behöver och tar fram lämpliga leverantörer att välja mellan. Därefter löser vi finansieringen med dem och du får en enkel överblick över villkor och avtal genom att allt finns på ett och samma ställe. Så att du kan använda din värdefulla tid till annat.

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad din investering kostar att leasa.

Trygghetspaket

När du hyr eller leasar din utrustning är det viktigt att den är rätt försäkrad. Det är hyrestagarens ansvar att hyresobjektet har fullgott skydd. Vårt trygghetspaket innehåller det viktigaste för att du ska känna dig trygg när du använder utrustningen under hyresperioden. Därmed får du ett omfattande skydd till en låg självrisk och förmånlig premie.

  • Bred omfattning
  • Din trygghetspremie påverkas inte av eventuella skador
  • Det hyrda/leasade objektet bestämmer trygghetspaketsvärdet
  • Snabb och effektiv skadereglering
  • Låga självrisker