Finansierings­lösningar

Leasing

Leasing passar all lös egendom med ett andrahandsvärde.

Läs mer

Hyra

Hyra används ofta för objekt där utvecklingen går snabbt framåt.

Läs mer

Vad är skillnaden mellan leasing och hyra?

Det finns flera fördelar med att leasa eller hyra istället för att köpa. Vad som passar ditt företag bäst beror på flera faktorer. Men man kan sammanfatta det så här: Vill du kunna uppdatera utrustningen kontinuerligt ska du välja att hyra den. Är planen istället att behålla utrustningen ska du välja leasing. Läs mer om fördelar med leasing här och om fördelar med hyra här.

Unika finansieringslösningar för företag

Det finns flera skäl till varför du ska välja Nordic Finance istället för en traditionell bank eller andra finansieringsföretag:
  • Unikt branschkunnande Tack vare över tio år i branschen besitter vi en unik branschkunskap. Vi är experter på våra branscher och därför får du bättre möjligheter att få igenom krediten. Vi tar hänsyn till varje kunds unika förutsättningar och kan därför bedöma din kreditvärdighet mer realistiskt, när bankers lägre kunskap skapar större osäkerhet och ovilja att bevilja krediten.
  • Kostnadsfri personlig rådgivning Vi vet att den personliga rådgivningen är viktig och vi finns här för dig både före, under och efter ett ingått avtal. Självklart är vår hjälp kostnadsfri.
  • Nya och begagnade objekt Vi förstår objektens faktiska värde och därför kan vi bistå dig oavsett om du är ute efter nya eller begagnade objekt.
  • När du växer Hos oss kan du växa med större volymer än hos våra konkurrenter tack vare våra unika finansieringsmöjligheter. På så sätt har du en och samma partner istället för att ditt lånetak är nått efter en affär.
  • Vi kan komplexa affärer Banker ger ofta avslag på komplexa affärer. Men vi hjälper dig även om du köper utrustning utomlands, när leveransen sker i flera steg eller när leverantören önskar förskottsbetalning. Likaså om du ska köpa registrerade fordon eller önskar kreditgodkännande redan innan du har hittat leverantör.

Medan banker fortfarande är relativt långsamma med utdragna, manuella processer för lånebeviljande så har vi gjort det till vår huvuduppgift att vara snabba, flexibla och ta hänsyn till varje kunds unika förutsättningar.

Nyhet: Nu kan vi tacka ja till fler affärer

– Och få fler småföretagare att växa

Vi kan nu stolt berätta att vi är det första svenska finansbolaget att kunna erbjuda leasing genom Europeiska investeringsfondens (EIF) mikrogarantiprogram.
Läs mer här

Vi erbjuder även helhetslösningar

Står du inför att starta ett nytt företag, ska du expandera eller öppna en franchise? Då vet du säkert att det behövs en mängd olika investeringar. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning för allt din verksamhet kräver – från it-utrustning och möbler till fordon och maskiner.
I oss får du en kunnig partner att diskutera de olika investeringarna med och du sparar tid på att ha en enda kontaktyta. Vi agerar bollplank när du behöver och tar fram lämpliga leverantörer att välja mellan. Därefter löser vi finansieringen med dem och du får en enkel överblick över villkor och avtal genom att allt finns på ett och samma ställe. Så att du kan använda din värdefulla tid till annat.
Få företaget att växa med Nordic Finance helhetslösningar

Räkna på din månadskostnad i leasingkalkylatorn

Intresserad av att se din månadskostnad? I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad din investering kostar att leasa. Här kan du enkelt räkna på vad det kommer att kosta varje månad utifrån ditt investeringsbehov och leasingperiod.
Beräkna leasingkostnad

Kontakta oss

Trygghetspaket

När du hyr eller leasar din utrustning är det viktigt att den är rätt försäkrad. Det är hyrestagarens ansvar att hyresobjektet har fullgott skydd. Vårt trygghetspaket innehåller det viktigaste för att du ska känna dig trygg när du använder utrustningen under hyresperioden. Därmed får du ett omfattande skydd till en låg självrisk och förmånlig premie.
  • Bred omfattning
  • Din trygghetspremie påverkas inte av eventuella skador
  • Det hyrda/leasade objektet bestämmer trygghetspaketsvärdet
  • Snabb och effektiv skadereglering
  • Låga självrisker
Läs mer