Skip to main content

Dela Artboard 1

Så ökade NK Lastvagnar sin försäljning av transportfordon

NK Lastvagnar är en leverantör som säljer transportfordon, främst lastbilar och släpvagnar. Deras kunder är framför allt åkerier och andra speditionsbolag som behöver köpa fordon som kan användas för att transportera saker.

Behov

Att köpa ett transportfordon är en stor utgiftspost och att betala hela summan direkt försämrar likviditeten för NK Lastvagnars slutkunder. Därför fanns ett behov av en finansieringslösning att erbjuda kunderna så att de istället kan möta sina utgifter i takt med att de får intäkter.

Lösning

Nordic Finance erbjuder en leasinglösning till NK Lastvagnars kunder. Tack vare den expertkunskap som Nordic Finance besitter om finansiering av transportfordon så kan unika finansieringslösningar skräddarsys utifrån kundens behov och situation. Bland annat innefattar leasingavtalet ett restvärde som är anpassat utifrån åldern på objektet och vilken typ av körningar som kunden har, för att på så sätt möta finanseringsbehovet på bästa sätt.

Affärsnytta

NK Lastvagnar får igenom fler affärer och sparar dessutom tid tack vare att Nordic Finance är experter på transportbranschen och kan ta över ansvaret för affären. Samtidigt skapas ökad kundnöjdhet då företagskunderna kan erbjudas skräddarsydda finansieringslösningar utifrån deras unika situation.

Vill du veta mer?

Kontakta Nordic Finance på 08-588 180 00 eller genom kontaktformuläret nedan

Med Nordic Finance som samarbetspartner och deras kunniga personal som har lösningar för finans så blir det affär

Billy Cedmert, Säljare & Ägare på NK Lastvagnar AB