Skip to main content

Dela Artboard 1

Så hjälpte vi Wrapchamp att rekrytera fler franchisetagare.

Wrapchamp är är en franchisekedja som är proffs på bildekor, och under det senaste året har de öppnat 11 nya anläggningar. Vi ringde upp Pontus Eriksson, ekonomiansvarig på Wrapchamp för att höra mer.

Vilka riktar ni er till?

Vi hjälper företag med att sätta loggor och dekalera deras bilar. Foliering av bilar helt enkelt. Vill privatpersoner använda våra tjänster, hjälper vi självklart också till.

Hur ser samarbetet med Nordic Finance ut? 

För att finansiera uppstarten av våra nya franchisetagare behövde vi en finansieringspartner och vi startade vårt samarbete med Nordic Finance i Mars 2021. Vi har tillsammans jobbat fram en finansieringslösning för det startpaket som vi erbjuder till nya franchisetagare. Att kunna erbjuda en finansieringslösning har gjort att vi kunnat kommit igång snabbare med nya franchisetagare.

EIF-garantin hjälpte Wrapchamp att rekrytera fler franchisetagare.  

Som en del i att hjälpa deras franchisetagare att starta upp har vi använt oss av EIFs Mikrogarantin. Det har gjort det lättare för oss att erbjuda deras franchisetagare förmånligare finansieringsvillkor vilket i sin tur har gjort att de har kunnat öppna fler anläggningar. Läs mer om de exakta villkoren med EIF och vad som gäller för leasing för nystartade företag

Är du intresserad av att nyttja detta själv eller har du kanske kunder som skulle passa in på detta upplägg?

Ta kontakt med oss i formuläret så berättar vi mer!

Vi hjälper dig!

Kontakta Nordic Finance genom kontaktformuläret nedan.