Skip to main content

Dela Artboard 1

Vi hjälpte NIZE equipments kunder att få fler ja från banken

NIZE equipment är ett företag som har specialiserat sig på att sälja högkvalitativa skrivare. De är ursprungligen från Danmark och deras målgrupp är företag inom tryck och print i hela Norden. Produkterna är stora maskiner som håller sitt värde riktigt bra, de är ofta dyrare än konkurrerande skrivare men har en lång livslängd och ett högt andrahandsvärde. Vilket gör att totalkostnaden på sikt blir lägre.

Komplexa affärer där små företag gör stora investeringar

NIZE equipments affärer är ganska komplexa, ordervärdet är ofta stort och kunderna generellt sett små företag. Dessutom är leveransvillkoren många gånger väldigt speciella. Och det gör att det kan vara svårt för deras kunder att få finansieringen godkänd då det oftast handlar om en stor investering när det ska inhandlas nya skrivare.

Nordic Finance hjälper Nize Equipments kunder att få igenom sin finansiering

Som finansieringspartner till NIZE Equipments vill vi verkligen förstår kundens affär, och gå på djupet i deras verksamheter för att hjälpa till med att formulera kreditansökan på bästa sätt. På Nordic Finance för vi en dialog direkt med slutkunden och analyserar dennes affär för att kunna presentera den för banken på ett sätt som ökar chansen till en beviljad kreditansökan. 

Vi hjälper NIZE equipments att göra fler affärer

Fler kreditansökningar går igenom, tack vare att vi kan lägga stort fokus på att förstå era kunders verksamheter och bygga ett bra case att presentera för banken. Genom att erbjuda en leasinglösning med en månadskostnad istället för kontantpriset blir det även enklare för kunden att utvärdera värdet av investeringen och fatta ett beslut. Leasing ger även ett bättre kassaflöde och likviditeten påverkas inte negativt. 

I denna artikel berättar vi mer om hur du kan öka försäljningen med hjälp av en bra finansieringslösning.

Är du också i behov av en personlig finansieringspartner? Hör av dig till oss idag i formuläret bredvid. 

 

Vill du veta mer?

Kontakta Nordic Finance på 08-588 180 00 eller genom kontaktformuläret nedan

”Vi har samarbetat med olika finansbolag/banker tidigare, men med Nordic Finance så hittade vi en partner som sätter sig in i kundens verksamhet och kommer med kreativa finansieringslösningar, då alla kunderna är unika och önskar olika upplägg för finansieringen. Nordic Finance har även samma värdegrund och seriositet som oss, att alltid sätta kunderna först."

Lars Bomgren, Countrymanager, NIZE equipment ApS