Skip to main content

Dela Artboard 1

Med leasing möter Input interiör kundens behov

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med kunder inom såväl näringslivet som offentlig sektor.

Behov

Input interiör vägleder sina kunder till behovsanpassade och genomtänkta inredningslösningar och ligger i framkant genom att erbjuda marknadens bredaste sortiment av inredning, god service och ett unikt tjänsteutbud till bra pris. För att möta sina kunders behov och förväntningar såg, och ser än idag, Input interiör leasing som ett bra finansieringsalternativ som tillför värde för många av deras kunder.

Lösning

Input interiör inledde ett samarbete med Nordic Finance 2014 för att kunna erbjuda sina kunder flexibla finansieringslösningar till en månadskostnad. På så sätt blir investeringen i inredningen en löpande driftskostnad och kunden slipper att binda det egna kapitalet.

Samarbetet med Nordic Finance gör det möjligt för Input interiör att agera proaktivt och erbjuda sina kunder smidiga lösningar i en föränderlig omvärld. Under Coronapandemin kunde de till exempel erbjuda sina kunder ett leasingpaket med ett höj- och sänkbart skrivbord samt en arbetsstol så att kundernas anställda kan arbeta ergonomiskt hemifrån.

Affärsnytta

Nordic Finance hjälper Input interiör att möta sina kunders behov och bidrar på så sätt till att stärka det totala kunderbjudandet där flexibilitet och skräddarsydda lösningar är en viktig del.

Vill du veta mer?

Kontakta Nordic Finance på 08-588 180 00 eller genom kontaktformuläret nedan

”Vårt samarbete med Nordic Finance fungerar smidigt och enkelt. De har varit bidragande till att vi kan möta våra kunders finansieringsbehov och på så sätt till att stärka vårt totala kunderbjudande.”

Marcus Berntson, Key Account Manager Input interiör