Ska du snart byta fordon?

Vi har en helhetslösning för dig.

Nordic Finance samarbetar med auktionsplattformen Budi som är experter inom begagnade fordon. Vi kan tillsammans erbjuda dig en helhetslösning där du enkelt och snabbt kan byta ditt fordon.

Så här enkelt går det till:
  • Om du idag äger ett fordon, kan du sälja den på auktion på Budi eller kontakta Christoffer Holm, kontaktperson på 070-444 47 69
  • Leasar du ditt fordon idag, kan du lämna det till oss när perioden är över och vi tar hand om försäljningen via Budi.
  • Du väljer sedan ditt nya fordon på Budi eller via annan återförsäljare och vi finansierar övergången. Smidigt va?

Låter det intressant?

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Om Nordic Finance Business Partner AB

Nordic Finance hjälper entreprenörer med finansiering av investeringar så som fordon, maskiner, utrustning och interiör. För företagen möjliggör det växande utan att bromsas av bristande kapital eller en försämrad likviditet. Vi utmanar de traditionella finansieringsföretagen genom en innovativ och modern approach som tar hänsyn till de unika förutsättningarna hos varje enskilt företag. Nordic Finance, som har huvudkontor i Stockholm, etablerades 2007 och är branschledande i Sverige inom företagsleasing.

Om Budi

Budi är en av Sveriges snabbast växande auktionsplattformar. Köp och sälj tunga fordon, maskiner, IT och inventarier i en transparent process till marknadens bästa priser. Tillsammans är vi en del av den cirkulära ekonomin och bidrar till ett mer hållbart samhälle.