Hyra och leasing av IT-utrustning och kontorsmöbler

Nordic Finance hjälper ditt företag med finansieringen av allt som behövs till framtidens kontor. Genom att hyra eller finansiera via leasing påverkas inte företagets likviditet vilket är viktigt i dagens osäkra läge.

Kontor och IT-utrustning

Exempel på kontors och it-utrustning du kan finansiera via Nordic Finance:

IT-utrustning

Säkerhetsutrustning

 • Kameraövervakning
 • Inbrottslarm
 • Passagesystem
 • Brandskydd
 • Röntgenmaskin

Köksmaskiner

 • Kaffemaskiner
 • Kaffeautomater
 • Diskmaskiner
 • Kylskåp
 • Frysskåp

Övrigt

 • Skrivbord
 • Kontorsstolar
 • Soffor
 • Matbord
 • Skåp
 • Hurtsar med mera

Leasingprocessen

Den är enkel, såhär går det till

Välj objekt

Du bestämmer vad att införskaffa och hos vilken leverantör. Vi köper sen objektet åt dig.

Skräddarsytt leasingavtal

Hur länge ditt avtal löper. I avtalet ser du månads-kostnaden och löptiden.

Hantering under avtalsperiod

Du leasar objektet av oss under hela avtalsperioden.

Efter leasingperioden finns det flera möjligheter

När avtalet löpt ut kan du förlänga avtalet, köpa objektet till ett restvärde eller lämna tillbaka objektet.

Hållbar IT-finansiering

IT utrustning åldras rätt snabbt och därför finns det stora fördelar i att ha IT produkter som alltid är uppdaterad och fungerar. Vi jobbar med leverantörer som anammar ett cirkulärt IT-tänk och som återanvänder eller återvinner förbrukad hårdvara på ett miljöriktigt sätt. Allt för att din utrustning efter leasing periodens slut skall få ett nytt liv.  

Personlig rådgivningen är styrkan

Tillsammans med dig tar vi fram den finansieringsmodell som passar ditt företags behov och som gör det möjligt att alltid hålla toppnivå på alla produkter, med kontinuerliga uppgraderingar av både hård- och mjukvara. För oss är den personliga rådgivningen en av våra stora styrkor och vi stöttar dig hela vägen.

Flera fördelar om du väljer leasing

Oavsett om ditt företag vill hyra eller leasa en dator, skrivare eller kaffemaskin så löser vi finansieringen. De allra flesta av våra kunder väljer leasing eftersom det finns flera fördelar med att leasa:

leasa it utrustning

Behåll likviditeten

Om du väljer att leasa istället för att köpa slipper du påverka likviditeten. Vid en leasinginvestering binder du alltså inte upp det egna kapitalet och ditt företag har möjlighet att växa i den takt du önskar, utan att bromsas av kapitalbrist.

leasa cnc maskiner

Vi anpassar kostnaden

Vi anger alltid ett restvärde för utrustningen i ditt leasingavtal och därför blir månadskostnaden lägre än vid hyra. Du kan också välja mellan fast eller rörlig leasingavgift och om du vill betala varje månad eller en gång i kvartalet.

photo-artiklar-tips-some_1200x628px

Skippa kontantinsats

Oavsett vilket objekt din verksamhet behöver så utgör detta säkerhet. Därför behövs det oftast ingen ytterligare kontantinsats eller säkerhet. Därmed behåller du ditt rörelsekapital, så att du får större handlingsfrihet om det dyker upp fler intressanta affärsmöjligheter för ditt företag.

Vi samarbetar med 900 leverantörer

I Nordic Finance hittar du en trygg partner för din nästa investering. Med över 10 år inom företagsfinansiering så har vi byggt upp en gedigen erfarenhet och är idag branschledande. Eftersom vi samarbetar med många av landets främsta leverantörer på regelbunden basis får du de bästa förutsättningarna till förmånlig finansiering. Vi kan även hjälpa dig att sälja och köpa nytt fordon via auktionsajten Budi. Därför finns möjlighet att investera i fordon och maskiner från alla stora tillverkare, som Scania, Volvo, Liebherr, John Deere, Leica, DAF, Hitachi, Brokk, Huddig, Rottne, Mercedes, Setra Bussar, Daimler, JCB med flera.

Vi är dock givetvis helt oberoende och kan därför guida dig rätt utifrån dina önskemål och ditt företags förutsättningar. Oavsett hur du vill gå till väga ser vi till att sköta förhandlingen, så att du får snabba och tydliga besked. Det sparar både tid och resurser för dig.

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.