Leasing och hyra av skönhetsutrustning

Med Nordic Finance hjälp går det enkelt att lösa finansieringen av inredning och utrustning till skönhetssalong och klinik. Alltifrån att leasa fotvårdsstolar till IPL maskiner. Leasing är ett smart sätt att skaffa all utrustning du behöver – utan att din kassa påverkas.

Rätt utrustning ger nöjda kunder

Fransförlänging, hårborttagning eller plastikkirurgi? Det spelar ingen roll. Vi tror att du som som entreprenör vill ge dina kunder eller patienter den bästa känslan och upplevelsen oavsett vilken bransch du verkar i. För att alltid kunna ge dina kunder eller patienter den bästa servicen behöver du utrustning som är modern och anpassad utifrån vad den ska användas till, oavsett om du väljer att leasa eller hyra den.
Vi på Nordic Finance har i många år arbetat med finansiering för olika branscher och vi har byggt en gedigen erfarenhet både när det gäller nyetableringar och företag som till exempel drivs med franchise som affärsmodell. Våra experter hjälper dig att hitta exakt rätt finansieringslösning utifrån dina förutsättningar.

Exempel på föremål och utrustning du kan leasa eller hyra via Nordic Finance:

 • IPL Leasing
 • Leasing av lasermaskin
 • Diod laser
 • Kosmetiska tatueringar
 • Tandblekningsutrustning
 • Fransförlägningsutrustning
 • Manikyr utrustning
 • Fotvårdsstolar
 • Behandlingsstolar
 • Behandlingssbord
 • Klinisk utrustning för plastikoperationer

Fördelarna med att leasa skönhetsutrustning och annan utrustning för skönhetsbranschen

Vi hjälper dig att lösa finansieringen av den utrustning och inredning just ditt företag behöver. Den stora majoriteten av våra kunder har insett fördelarna med att välja leasing.

Behåll likviditeten

När ditt företag väljer att leasa innebär det att du slipper en stor post i balansräkningen. Likviditeten försämras alltså inte vid en leasinginvestering, och du binder inte upp det egna kapitalet. Med andra ord går det att växa i den takt du önskar, utan att behöva bromsas av brist på pengar.

Vi anpassar kostnaden

I leasingavtalet anger vi ett restvärde för din utrustning, vilket ger en lägre månadskostnad än om du skulle hyra. Välj mellan fast eller rörlig avgift och om du vill betala varje månad eller per kvartal. Kostnaden är dessutom helt avdragsgill. Vi utgår alltid från den dagliga referensräntan.

Skippa kontantinsats

Oavsett vilket objekt din verksamhet behöver så utgör din utrustning säkerheten. Därför behövs det oftast ingen ytterligare kontantinsats eller säkerhet. Därmed behåller du ditt rörelsekapital, så att du får större handlingsfrihet om det dyker upp fler intressanta affärsmöjligheter för ditt företag.

Så här går det till!

Vi kan redan idag hjälpa dig med en finansieringslösning. Vi har flera flexibla alternativ så att du kan välja det som passar just ditt företags unika behov.
1

Välj själv vad du vill investera i

Kanske har du redan hittat en leverantör och har valt investeringsobjekt. Självklart får du på egen hand, om du vill, avtala med leverantören om objektet och leveransvillkoren. Så löser vi finansieringen. I annat fall bistår vi dig gärna hela vägen. Vi på Nordic Finance har full koll på din bransch och hjälper dig att hitta en eller flera lämpliga leverantörer. När allt sedan är klart köper vi loss utrustningen av din leverantör och därefter avtalar du med leverantören om en lämplig leveranstid.
2

Du leasar och vi ordnar finansieringslösningen

De allra flesta väljer att lösa finansieringen via ett leasingavtal med oss. Då betalar ditt företag en leasingavgift på månads- eller kvartalsbasis. Vi kommer tillsammans fram till en lämplig löptid för din leasing, det brukar röra sig om två till tio år. Leasingavgiften avgörs av faktorer som vad inköpspriset är, hur långt avtal du väljer, vad investeringen har för restvärde efter löptidens slut och den aktuella räntenivån.
3

När leasingperioden är över väljer du nästa steg

Då finns det tre alternativ: vi kan hjälpa dig att förlänga leasingkontraktet, du kan välja att lämna tillbaka objekten eller så kan du köpa loss dem till det restvärde som vi har bestämt på förhand i avtalet.

Bli partner?
Vi säkrar din försäljning

Är du istället leverantör och har utrustning eller inredning att erbjuda företag? Med vår hjälp slipper du att ödsla din dyrbara tid på potentiella köpare som inte är mogna nog att slå till omedelbart. För du har säkert upplevt att en spekulant drar sig för att göra en stor investering eller vill skala ner sitt köp på grund av hur det påverkar likviditeten. Där kan vi kliva in och hjälpa din kund att lösa finansieringen, oavsett om det gäller något nytt eller begagnat.
Ett samarbete med oss ökar chansen för dig att få affären i mål. Vi har experterna som hjälper leverantörer och slutkunder att såväl mötas som att slutföra försäljningen.
Bli partner

Kom igång redan idag!

För att tala med någon av våra experter om ditt företags möjligheter att leasa eller hyra inom din bransch.