Leasing av Padelbana

Padel har exploderat något rekordartat i vårt avlånga land. Och vi förstår varför: Sporten har beskrivits som den perfekta hybriden mellan tennis och squash.

Fördelar med att leasa padelbanor

Att investera i padelbanor med pengar ur egen kassa är kostsamt och kan ta tid. Vi hjälper dig att hitta den perfekta finansieringslösningen. Upplägget skräddarsys så att det passar just ditt företags unika förutsättningar. Det finns stora fördelar med vår finansieringsmodell:
  • Det är oftast inga startkostnader (ingen insats eller förskottsbetalning).
  • Din balansräkning belastas inte. Därmed påverkas inte företagets långsiktiga betalningsförmåga negativt.
  • Kostnaden för utrustningen är 100 procent avdragsgill.
  • När avtalsperioden är över kan du välja vad som är nästa steg.
leasa padel

Så här går det till att leasa padelbanor:

För att passa just ditt företags unika behov har vi flera flexibla lösningar att välja mellan. Så här går det till:
1

Du bestämmer vad ditt företag vill investera i

Om du vill får du givetvis förhandla och avtala själv med din leverantör om objektet samt vilka leveransvillkor som ska gälla. I annat fall hjälper vi dig gärna hela vägen. Våra experter har stenkoll på padelmarknaden. Därefter tar vi fram förslag på passande leverantörer och finansieringslösningar utifrån just ditt företags behov.
2

Vi skräddarsyr avtalet.

Vi utgår alltid från ditt företags unika förutsättningar. Avgiftens nivå avgörs sedan av objektets pris, avtalets löptid, objektets restvärde och den aktuella räntan. När allt är avtalat och klart köper Nordic Finance padelbanorna av din leverantör och du bestämmer leveransdatum med din leverantör.
3

När avtalsperioden är slut väljer du nästa steg

Då ligger valfriheten hos dig och det finns flera alternativ. Kanske vill du förlänga kontraktet eller köpa loss utrustningen? Oavsett vilket så hjälper vi dig.

Räkna på din affär här:

Vi samarbetar med flera leverantörer av padelbanor

Vi har samarbeten med flera av landets återförsäljare av padelbanor och därför har du extra bra förutsättningar för att få en förmånlig finansiering.
Vi är dock givetvis helt oberoende och kan därför guida dig rätt utifrån dina önskemål och ditt företags förutsättningar. Oavsett hur du vill gå till väga ser vi till att sköta förhandlingen, så att du får snabba och tydliga besked. Det sparar både tid och resurser för dig.

Leverantör av padelbanor?
Vi säkrar din försäljning

Befinner du dig istället i leverantörsledet och hjälper företag att bygga padelbanor? Slipp ödsla värdefull tid på potentiella köpare som kanske inte är mogna att köpa på studs. Som leverantör i vårt nät ökar du chansen att få affären i mål. Våra experter hjälper dig och slutkunder att både mötas och slutföra försäljningen. Läs mer om att bli partner till oss här.

Hör av dig till leasingexperten

Jacob Nordell

Jacob Nordell

Account Manager