Finansiering av utrustning inom hälsa och servicesektor

Med Nordic Finance hjälp går det enkelt att lösa finansieringen av inredning och utrustning till din restaurang, butik, fotostudio eller hälsomottagning. Alltifrån att leasa padelbanor till systemkameror. Företagsleasing är ett smart sätt att införskaffa allt som behövs – utan att din likviditet påverkas.

Leasingprocessen

Den är enkel, såhär går det till

Välj själv vad du vill investera i

Du bestämmer vad att införskaffa och hos vilken leverantör. Vi köper sen objektet åt dig.

Välj leasing period

Hur länge ditt avtal löper. I avtalet ser du månadskostnaden och löptiden.

Hantering under avtalsperiod

Du leasar objektet av oss under hela avtalsperioden.

Avtalet löper ut

När avtalet löpt ut kan du förlänga avtalet, köpa objektet till ett restvärde eller lämna tillbaka objektet.

Hälso och service utrustning

Exempel på föremål och utrustning du kan finansiera via Nordic Finance:

Möbler och kontorsutrustning

Storköksutrustning

Restaurang- och butiksinredning

Kassa- och säkerhetsutrustning

 • Kassaregister
 • Kassasystem
 • Kortterminaler
 • Kameraövervakning
 • Larmsystem

Gym och fritid

Hälsa och sjukvård

Ljud, ljus och bild

 • Proffskamera
 • Mixerbord
 • Skärmar
 • Ljudutrustning
 • Högtalare
 • Backdrop
 • Inspelningsutrustning

Hållbarhet inom
servicesktorn

Inom hälsa och servicesektorn erbjuder vi våra kunder med smarta och hållbara investeringar som skapar härliga mötesplatser och upplevelser till sina gäster. Vi hjälper många av våra hotell- och restaurangkunder med helhetslösningar med moderna och energisnåla kök och hållbar inredning. 

Rätt utrustning ger nöjda kunder

Restaurang, hälsomottagning eller upplevelseindustrin? Det spelar ingen roll.  För att alltid kunna ge dina kunder eller patienter bästa servicen behöver du utrustning som är modern och anpassad utifrån vad den ska användas till, oavsett om du väljer att leasa eller hyra den.

Fördelarna med att leasa utrustning för hälso och servicesektorn

Vi hjälper dig att lösa finansieringen av den utrustning och inredning just ditt företag behöver. Den stora majoriteten av våra kunder har insett fördelarna med att välja leasing.

nordic-finance_case-story-diaspec-ab_lev_1200x628-some

Behåll likviditeten

När ditt företag väljer att leasa innebär det att du slipper en stor och betungande post i balansräkningen. Likviditeten försämras alltså inte vid en leasinginvestering, och ditt företag binder inte upp det egna kapitalet. Med andra ord går det fortfarande att växa i den takt som du önskar, utan att behöva bromsas av brist på kapital.

Screenshot 2022-07-01 at 15.30.33

Vi anpassar kostnaden

I leasingavtalet anger vi ett restvärde för utrustningen, vilket ger en lägre månadskostnad än om du skulle hyra. Välj mellan fast eller rörlig avgift och huruvida du ska betala varje månad eller på kvartalsbasis. Kostnaden är dessutom helt avdragsgill. Vi utgår alltid från den dagliga referensräntan.

Screenshot 2022-07-04 at 12.29.57

Skippa kontantinsats

Oavsett vilket objekt din verksamhet behöver så utgör detta säkerhet. Därför behövs det oftast ingen ytterligare kontantinsats eller säkerhet. Därmed behåller du ditt rörelsekapital, så att du får större handlingsfrihet om det dyker upp fler intressanta affärsmöjligheter för ditt företag.

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning
direkt på vad din investering kostar att leasa.

Bli partner?
Vi säkrar din försäljning

Är du istället leverantör och har utrustning eller inredning att erbjuda företag? Med vår hjälp slipper du att ödsla din dyrbara tid på potentiella köpare som inte är mogna nog att slå till omedelbart. För du har säkert upplevt att en spekulant drar sig för att göra en stor investering eller vill skala ner sitt köp på grund av hur det påverkar likviditeten. Där kan vi kliva in och hjälpa din kund att lösa finansieringen, oavsett om det gäller något nytt eller begagnat. Ett samarbete med oss ökar chansen för dig att få affären i mål. Vi har experterna som hjälper leverantörer och slutkunder att såväl mötas som att slutföra försäljningen.