construction

Konkurrensen är stenhård inom entreprenad, skog och lantbruk. Rätt produkter är avgörande för att positionera sig på marknaden. När du behöver nya maskiner har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att hitta rätt finansiering för just dig.

Etablerade samarbeten

En faktor som gör oss till en trygg partner när du ska gå in i din nya investering, är våra väl uppbyggda samarbeten i försäljningsledet. Dessa samarbeten med flera av landets främsta återförsäljare, säkrar kvaliteten i produkten som ska bli din nästa investering. Dessa samarbeten ger mycket bra förutsättningar för en förmånlig finansiering av din maskin. Samtidigt är vi helt oberoende och kan agera fritt och flexibelt utifrån dina önskemål. Oavsett vilken väg du väljer har vi effektiva kontaktvägar, som ger dig snabba och klara besked. Det betyder att du sparar tid.

Exempel på finansiering inom Construction

Entreprenad: Entreprenadmaskiner, grävmaskiner, kross, minigrävare

Skog: Skördare, flismaskin

Lantbruk: Gräsklippare, lantbruksmaskiner, traktorer, jordbearbetningsutrustning


Lär känna våra kunder: Valbo Entrepenad

Det började med en gräsklippare 1967.  Idag består maskinparken bland annat av av lastbilar, kranbilar, grävmaskiner, dumper, stubbskördare och slagkross. Nordic Finance har hjälpt till med finansieringen.
Valbo entrepenads hemsida