5 Tips för att sälja mer till dina entreprenadkunder

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender, erbjudanden och löpande tips.

I detta inlägg delar vår Account manager Sara Månsson med sig av 5 tips på hur du kan sälja mer till dina befintliga entreprenadkunder.

1 | Erbjud flera olika betalalternativ

Då hjälper du kunderna att hitta den lämpligaste finansieringsformen utifrån deras unika förutsättningar. Du flyttar fokus från priset till kundens faktiska behov.

2 | Tipsa om lämpliga tillbehör

Du vet vilka tillbehör som det är vanligt att kunder behöver. För att kunden ska ha råd med dessa kan du föreslå en leasinglösning, eftersom kunden då får de tillbehör som behövs inbakade i månadskostnaden.

3 | Hitta rätt leasingperiod

Med leasing kan kostnaden för maskinen spridas över ett lämpligt antal år. Har kunden exempelvis dragit in ett kontrakt på tre år är det vanligtvis att rekommendera att maskinen är färdigbetalad när detta löper ut.

4 | Enkelt att uppdatera maskinparken

När leasingavtalet löper ut kan du vara proaktiv och kontakta kunden angående en ny maskin. På så sätt säkrar du att kundens maskinpark alltid är optimerad.

5 | Håll koll på nya miljökrav

När det kommer nya miljökrav kan du kontakta dina kunder med utlöpta leasingavtal och erbjuda dem en smidig lösning för att uppdatera maskinparken så att den möter de nya miljökraven.

Sara Månsson, Account Manager på Nordic Finance. Arbetar med både kunder och leverantörer hos Nordic Finance och tar fram optimala finansieringslösningar utifrån kundernas behov. I en tidigare artikel har vi även skrivet om hur du med leasing kan hjälpa dina kunder att bygga sin maskinpark.

Läs mer om hur vi på Nordic Finance kan hjälpa dig som är leverantör här eller kontakta oss i formuläret bredvid.

Relaterade inlägg

Nu kan vi hjälpa våra kunder med företagslån

Sedan 2007 har vi varit branschledande inom finansiell leasing för företag i Sverige. Nu tar vi ett nytt kliv genom ett samarbete KREA för att erbjuda en helhetslösning inom finansiering. Tillsammans med KREA kan vi nu även hjälpa våra kunder med företagslån.

Läs Mer »

Räkna på din affär redan idag

I vår leasingkalkylator kan du få en uppskattning direkt på vad ditt fordon kostar att leasa.