commercialRestaurang, friskvård eller upplevelseindustrin? Det spelar ingen roll. Vi är övertygade om att du som entreprenör vill ge dina kunder den bästa känslan och upplevelsen oavsett vilken bransch du är verksam i.

Rätt utrustning ger nöjda kunder

Många branscher präglas av konkurrens, förnyelse och svängningar i vad kunderna vill ha. Det gäller inte minst din bransch. För att alltid vara med och ge kunderna nya och starka intryck behöver du utrustning som är modern och anpassad för efterfrågan. Vi på Nordic Finance har i många år arbetat inom restaurangindustrin och vi har byggt en gedigen erfarenhet både när det gäller nyetableringar och företag som till exempel drivs med franchise som affärsmodell. Hotell är en annan del av vårt affärsområde Commercial. Utrustningen som behövs till en hotelletablering eller en förnyelse är ständigt i förändring. Vi är väl insatta i dina behov och villkor, och vi hjälper dig med upplägg som gör det möjligt att leverera den bästa kvaliteten med ny och modern utrustning till dina kunder.

Förutsättningarna skiljer sig naturligtvis mellan olika branscher som gym, musik, film, hotell, upplevelse och restaurang. Vi kan dock din bransch och vi hjälper dig att hitta det upplägg som passar dig bäst. Oavsett finansieringsform så får du med oss ett enkelt upplägg och en tydlig betalplan som gör det lätt för dig att budgetera både månadskostnad och likviditet för investeringen. Oavsett vilket objekt din verksamhet behöver så använder vi detta som säkerhet. Det betyder att du kan behålla ditt rörelsekapital så att du får större handlingsfrihet om det skulle dyka upp fler affärsmöjligheter. Vid finansiering genom hyra eller leasing är hela momsen avdragsgill.

Commercial Solutions finansieras inom:

Restaurangutrustning

Butik

Friskvård

Vending

Upplevelseutrustning

Ljud & Ljus

Film