Account Manager

Nordic Finance är ett av Sveriges snabbaste växande finansföretag och nu växlar vi upp ytterligare och söker en driven Account Manager till vårt team.  Nordic Finance erbjuder kunder att kunna uppfylla sina drömmar med hjälp av finansiering – leasing och hyra. Vår målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar. 

Du kommer vara en central spelare på vår resa mot nya framgångar. Du får möjlighet att arbeta mot leverantörer och slutkunder inom alla våra affärsområden, samt tillsammans med dina kollegor skapa tillväxt.

Du ansvarar självständigt för hela processen från prospektering till säljbesök och avslut. Det är ett mångsidigt och kvalificerat försäljningsarbete med många kontakter. Du arbetar systematiskt med att bearbeta marknaden genom prospekterig av nykunder och utveckling av befintliga konton.

Om dig
Har ett engagemang, skärpa och en obeveklig vilja att skapa resultat. Är genuint intresserad av affärer, har god förmåga att prioritera och tänka långsiktigt.

Är en öppen och prestigelös teamspelare, som presterat toppresultat inom tjänsteförsäljning. Du inger förtroende, är lyhörd och har lätt för att bygga relationer på ett affärsmässigt sätt.

Har

  • Minst fem års erfarenhet av försäljning
  • Noggrann och strukturerad
  • Lösningsorienterad med ett dedikerat kundfokus
  • Har ett intresse för finansiering och leasing
  • Har B körkort
  • En rådgivande person som agerar snabbt på samtliga kundärenden

Vi erbjuder

En spännande tjänst i ett växande företag med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter. Vi har en företagskultur som präglas av entreprenörskap och gemenskap. Vi erbjuder bra provisionsmöjligheter, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult André Chocron Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta André på tel: 0760 44 26 25  eller via mail: andre.chocron@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt